DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Herbal Gin 42.4% 700ml

Vores Herbal Gin fra eget destilleri i Slagelse, har dejlige smagsnoter fra forskellige krydderurter, hvor især rosmarin skinner igennem.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42,4%

Flaskestørrelse

700ml

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TSherbal Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Herbal Gin er vores egen gin, som bliver produceret på vores destilleri i Slagelse. Den er lavet med inspiration fra middelhavet og den danske køkkenhave. Dens urtede smag får sine smagsnoter fra rosmarin som den tungeste botanical. Men også fra bl.a. fennikel, peber, kvan og lakridsrod. Derudover får den en let friskhed fra bl.a. appelsin.

Hvis man godt kan lide Gin Mare, skal man næsten prøve denne gin. Den hører nemlig til i samme kategori. Med en lækker spansk Indi Tonic og en kvist frisk rosmarin, har man en super lækker gin & tonic, med tydelige noter af rosmarin, der henleder tankerne på sommer og middelhavsområdet. Hvis man er mere til det lidt søde og friske, kan man erstatte rosmarin med appelsinskal som garnish, og på den måde fremhæve de sødere appelsin og citrus noter i ginnen.

Alt der bliver lavet på vores destilleri i Slagelse, er handcrafted. Vores Herbal Gin er ingen undtagelse. Dens botanicals er alle nøje udvalgt til netop denne gin, for at skabe den bedste smagssammensætning. Udover at være fantastiske smagsgivere, er alle ingredienserne også udvalgt efter kvalitet. Det er med andre ord en gin, lavet på gode råvarer i høj kvalitet.

Se vores andre gins fra eget destilleri lige her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort