DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Big Brother Gin 64.4% 500ml

Four Jiggers Big Brother gin er Navy Strength udgaven, destilleret på de samme 12 botanicals som Four Jiggers Gin. Alkoholprocenten gør smagen mere kraftig og intens.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44.4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

Læs mere …

Four Jiggers Big Brother Gin er seriens Navy Strength gin, som destilleres på eget destilleriet i Slagelse. Forskellen på Big Brother og den originale Four Jiggers, ligger i alkoholprocenten. Med den højere alkoholprocent kommer nye smagsnoter frem i ginnen, og giver en mere intens og kraftig smag.

Navnet Four Jiggers kommer fra deres filosofi om den perfekte Gin & Tonic. De mener, at 4 cl gin og 100 ml tonic, er det helt rette blandingsforhold. Det er også det blandingsforhold vi bruger på vores ginbarer. For at få perfekt afmålte G&T’er, bruges et lille målebæger, der hedder en jigger. Deraf kommer navnet Four Jiggers Gin, og logoet forestiller ligeledes en jigger.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt ginnen. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på vores destilleri, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

Botanicals og smag

Denne gin indeholder 12 økologiske botanicals, og har en alkoholprocent på 64,4%. Med den høje alkoholprocent, bringes alle ingredienser i spil og kompleksiteten reflekteres i smagsoplevelsen. Alle botanicals er nøje udvalgt efter smag og kvalitet, og med øje for den bedst mulige kombination.

Duften afspejler sammensætningen og kompleksiteten med tydelige enebær. Smagen er varm og fyldig. Behagelig dybde af varme krydrede noter fra enebær, sort peber og ingefær mixet med frisk citrus. De danske gulerødder bidrager med sødme og grønne nuancer, som binder de krydrede noter sammen til denne unikke gin. Den har en lang blød eftersmag med sprøde noter af citrus, lakridsnoter og enebær, og et strejf af korianderfrø.

Four Jiggers Big Brother Gin er en rendyrket kvalitets gin med respekt for råvarerne og naturen. Nænsomt forædlet i processen og tilsat en masse opmærksomhed og kærlighed.

Køb den klassiske Four Jiggers Gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort