DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Esker Gold Gin 40% 500 ml

Esker Gold Gin er en unik skotsk gin, med en helt fantastisk sød og krydret smag. Den er destilleret på bl.a. rosa peber, sølv-birkesaft og honning.

Se Esker Gold Gaveæsken

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

500ml

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS260026 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Esker Gold Gin er en unik gin fra Skotland. Med saft fra de lokale sølvbirketræer, en blanding af krydderier, og honning, er denne gin både krydret, sød og helt unik.

Ginnen er baseret på deres Esker hovedingredienser. Den indeholder, som de andre Esker gins, lokal sølv-birkesaft, hvilket giver et anderledes udtryk i smagen. Gold ginnen har desuden fremtrædende noter af rosa peber, som fint blender sammen med de andre tilsatte krydderier. For at bryde med den krydrede smag, er der tilsat honning. Dette giver en let sødme, der sammen med de krydrede noter komplimenterer citrusaromaen fra London Dry Gin basen.

Denne gin er oplagt til at nyde rent, men den fungerer også helt perfekt i en Gin & Tonic. Her kan vi anbefale en Gents Tonic, der med sine lette bitre og florale noter, giver god plads til at ginnen  kan komme til udtryk. Som garnish til denne kombination, kan vi lide at holde det simpelt, og vi nøjes derfor med lidt tørrede enebær.

Se vores gaveæske med denne gin her!

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

0
0 varer i alt
Køb gavekort