DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cabraboc Mandarina Ginlikør 30% 700ml

Cabraboc Mandarina Ginlikør har en fantastisk sødme og syrlighed i en skøn balance med de klassiske noter af enebær. Denne ginlikør er lavet som en lokal fortolkning af den klassiske slåen gin.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

30%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS726084 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Cabraboc Mandarina Ginlikør er en fortolkning af den klassiske slåen gin, lavet på lokalplukket frugt fra Sóller dalen. Den har et strejf af sødme og syrlighed, samt duften af mandarin og intensiteten af enebær.

Den flotte gule farve i flasken kommer fra mandarinerne. Selvom området er mere kendt for deres appelsiner og citroner, er mandarinerne yderst populære blandt de lokale. De har en let aroma i skallen, og en skøn sødlig smag, der adskiller dem fra de andre citrusfrugter.

Vi anbefaler at smage Cabraboc Mandarina Ginlikør rent, med eller uden isterninger. Derudover kan vi varmt anbefale en Bermondsey tonic, der giver god plads til at man kan smage ginlikøren.

Se vores opskrift med Bermondsey Tonic her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort