DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaveinspiration ginsmagning
Gaveinspiration
Gaveinspiration ginsmagning

Gaveinspiration

Der findes mange gode anledninger til at give og modtage gaver hele året rundt. Derfor står vi klar med inspiration! Hos Two Socks har vi flere forskellige gaveløsninger, til både virksomheder og private. Vi går meget op i at give gode oplevelser, hvad end det er en eksklusiv ginsmagning på vores barer, gaveæsker med spændende gin & tonics, eller en hyggelig tur på bar, til et par lækre gin & tonics i stemningsfyldte omgivelser.

Herunder har vi samlet lidt gaveinspiration til private, men knappen nedenfor fører dig direkte til vores side med gaveløsninger til virksomheder.

Gaver til ginelskeren

Mangler du inspiration til fødselsdagsgave, gode idéer til årsdagsgaven, forslag til værtindegave, sølvbryllupsgave, jubilæumsgave, julegave, adventsgave eller noget helt andet? Vi har samlet vores bedste gaveforslag til når du ikke helt ved hvad du skal give.

Hos Two Socks har vi et stort udvalg af eksklusive ginbrands, men vi lader ikke ginnen stå alene. Vi går meget op i at give en god oplevelse, og til det, mener vi at det er vigtigt at bruge en god tonic, det rette blandingsforhold, og noget lækkert garnish, der fremhæver ginnens smagsnoter. Derfor har vi sammensat en masse gaveæsker, designet til at give en god oplevelse derhjemme. Vi giver selvfølgelig også gode gin & tonic oplevelser på vores 4 ginbarer, som man kan give gavekort til. Lad dig inspirere herunder, og giv de bedste gin-gaver!!

Two Socks Online ginsmagning

Giv en god oplevelse derhjemme

En af vores bestsellers er vores online ginsmagninger. Vi pakker en lækker smagekasse, der indeholder alt hvad man skal bruge, af gin, tonics, garnish og opskrifter. Så får man et link til en video, som man kan se når man har lyst.

På den måde kan man nemt og enkelt få en super god og dejlig gin oplevelse derhjemme i ro og mag. Og hvorfor ikke forkæle en du holder af med sådan en oplevelse? Man kan være så mange eller få personer sammen, som man har lyst til, hver smagekasse er tiltænkt 1 person.

Gaven til ham

Leder du efter den perfekte gave til manden der har alt, så har vi samlet et par forslag her.

En idé kunne være en af vores lækre gavekasser, som vi har lavet 12 forskellige udgaver af. de indeholder forskelligt gin, tonic, lækre snacks, og nogle af dem er også med lækre plejeprodukter til Mænd, fra Meraki.

Eller hvad med en af vores populære håndtasker? Vores håndtasker er måske en smule mere interessant for manden, end en flot mode-taske. Vores indeholder nemlig det bedste Gin & Tonic, og vi har mange at vælge imellem.

gaven til ham
Wint & Lila Håndtaske

Gaven til hende

Overrask en kvinde du holder af, med en lækker gin & tonic gave. Uanset om hun er mere til de sødere gin & tonics, eller de klassiske, så har vi helt sikkert noget der vil falde i god smag.

Vi har vores skønne gin & tonic håndtasker, som vi kalder vores fine gaveæsker. De indeholder en lækker gin, og 4 tonics der passer til. Alternativt kan vi anbefale en af vores lækre gin gavekasser, der er sammensat med variation i indhold og pris, så alle kan være med.

Vi går meget op i også at give gode ginoplevelser hjemme hos folk, og vi har derfor gjort det nemt med disse gaveæsker.

Giv en oplevelse på ginbar

Med vores gavekort kan du forære en oplevelse på en af vores ginbarer i København eller Århus.

Gavekortet kan fx bruges på en eksklusiv ginsmagning, hvor man får mulighed for at prøve forskellige spændende gin & tonics. Til ginsmagningen serverer vi desuden frisk og lækker tapas, med ristet brød.

Det er selvfølgelig også muligt bare at komme ind og nyde nogle gin & tonics fra vores velassorterede menukort. Alle vores barer sætter en hyggelig ramme med god atmosfære, hvor der er plads til at man kan slappe af, og have en god eftermiddag eller aften sammen.

Hvis der er penge tilovers på gavekortet, kan de også bruges på at købe de nye favorit gin med hjem fra baren, enten som gaveæsker med tonics, eller bare flasken.

Ginsmagning på ginbar
0
0 varer i alt
Køb gavekort