DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Firmagaver hos Two Socks Ginbar
Firmagaver hos Two Socks Ginbar
Two Socks firmagaver

Firmagaver med gin

Hos Two Socks har vi flere forskellige firmagaver og gaveløsninger til virksomheder. Vi går meget op i at give gode oplevelser, hvad end det er en eksklusiv ginsmagning på vores barer, gaveæsker med spændende gin & tonics, eller en hyggelig tur på bar, til et par lækre gin & tonics i stemningsfyldte omgivelser.

Ønsker du at vise dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, hvor meget du værdsætter og sætter pris på dem? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder har vi samlet lidt inspiration til firmagaver.

Forkæl medarbejderne med en firmagave

Er det blevet den tid på året, hvor medarbejderne skal forkæles lidt ekstra, kan et gin gavesæt fra Two Socks også være et rigtig godt bud på en eksklusiv og personlig firmajulegave. Vi oplever, at mange virksomheder gerne vil forkæle deres ansatte op til jul med en gave eller gestus. Her er vores firmajulegaver med gin et yderst populært valg, der helt sikkert vil sikre den gode julestemning. Vores firmagaver er dog også et godt valg til mange andre højtider og anledninger.

Hos Two Socks tilbyder vi firmajulegaver med eksklusive gins lavet af ginproducenter fra hele verden. Her finder du blandt andet gin gavesæt fra Wint & Lila, Bruni Collin’s. og Slingsby. Du finder blandt andet også Hernö Old Tom Gin, der blev kåret som verdens bedste gin i 2017, og som er et sikkert hit hos alle ginelskere.

Firmajulegaver og kundegaver med gin & tonic går du aldrig galt i byen med, og vi har gjort os stort umage med at udvælge nogle af de lækreste gin & tonic gavesæt, som dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere vil nyde med stor glæde.

Gin & tonic gavekort som firmagave

Vi tilbyder oplevelsesgavekort som firmagaver. Hos Two Socks ville man kunne bruge sådan et gavekort til fx. en ginsmagning på baren, eller bare en hyggelig bartur med gin & tonics fra vores store menukort. Derudover vil det også være muligt at købe gaveæsker og ginflasker i vores fysiske ginbutikker, og tage oplevelsen med hjem.

Ønsker du at vise dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, hvor meget du værdsætter og sætter pris på dem? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder har vi samlet vores bedste gaveforslag til virksomheder.

tapas ginsmagning firmagaver

Eksklusive ginsmagninger med tapas

Giv en eksklusiv ginsmagning på en af vores 4 ginbarer, i Københvn, Odense eller Aarhus. En skøn ginoplevelse, hvor man bliver guidet igennem luksus gins fra hele verden, af vores dygtige værter.

Udover gode gin & tonics og spændende fortællinger, bliver der serveret frisk og lækker tapas, med ristet brød til.

Vores ginsmagninger på barerne koster fra 250 kr. per person uden tapas, og fra 425 kr. per person med tapas. Det er muligt at komme ind til en ginsmagning hver dag på alle 4 barer, og i hele åbningstiden.

En hyggelig tur på ginbar

Gavekortet til Two Socks kan naturligvis også bruges til en hyggelig eftermiddag eller aften på vores ginbarer. Her er det muligt at komme ind og nyde en eller flere gin & tonics fra vores velassorterede menukort.

Vores hyggelige og autentiske rammer skaber en god stemning, hvor der er plads til at smage de spændende gin & tonics, høre gode historier om de forskellige brands, samt at snakke sammen og nyde hinandens selskab.

gin & tonics på Two Socks ginbar firmagaver
Ginbutik firmagaver

Tag oplevelsen med hjem

Nogle foretrækker en god oplevelse derhjemme, enten fordi der er for langt hjem fra ginbaren, fordi der er mere ro, eller noget helt tredje. Det imødekommer vi selvfølgelig også med vores gavekort.

Gavekortet kan nemlig bruges til at hente ginflasker eller gaveæsker med hjem fra vores fysiske ginbutikker i barerne, så man kan få en god gin & tonic oplevelse derhjemme. Særligt vores gaveæsker er velegnede her, da de er sammensat med gin og tonic, der passer sammen. Vi går nemlig meget op i at give de bedste oplevelser med vores produkter, både på barerne og derhjemme.

Få individuelt sammensatte firmagaver

Hos Two Socks er vi store ginentusiaster med en bred viden om alt lige fra ginnens historie til de forskellige ginproducenter og ginsmage. Derudover udarbejder og præciserer vi selv vores gin og tonic opskrifter, for at sikre en perfekt gin og tonic kombination, hvor ginnens botanicals og smagsnuancer fremhæves på bedste vis.

Skal firmagaven til dine ansatte indeholde noget bestemt, eller vil du bare gerne gøre gaven lidt mere personlig, tilbyder vi derfor også at lave individuelt sammensatte firmagaver. Med vores individuelt sammensatte firmagaver kan du selv være med til at bestemme, hvilke gin og tonics du ønsker, der skal være i firmagaven og hvor mange. Vi giver dig altid den bedste vejledning og hjælper dig med at sammensætte dine gin og tonics, så ginnen formår at komme til sin ret.

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte en gaveløsning? Så kontakt os på telefon 53 88 55 45 eller skriv til os på mail på susanne@two-socks.com.

Ginbutik firmagaver

Gin gaveæsker til medarbejdere

Vores gin gavesæt er det oplagte valg som firmagaver til personalet, som receptionsgave til en god kollega eller som en anerkendende gestus til en samarbejdspartner eller i andre virksomhedssammenhænge.

Glæd dine ansatte med en lækker firmagave, hvor de får mulighed for at smage på en af vores eksklusive og nøje udvalgte gins sammen med skønne tonics, som passer til. Gin er de senere år blevet et stort hit hos både mænd og kvinder, og det er der en særlig grund til. I ginnens univers er der nemlig noget til enhver smag, uanset om man er til den klassiske dry gin, eller man er mere til den søde og frugtige ginsmag.

Hos Two Socks finder du et stort udvalg af lækre gins fra hele verden, der i kombination med de medfølgende tonics giver nogle skønne, velbalancerede gin & tonics, der fungerer som den perfekte firmagave til både den mandlige og kvindelige medarbejder.

0
0 varer i alt
Køb gavekort