DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. | SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 99 KR.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3f78
GAVER OG VIRKSOMHEDSLØSNINGER
TIL SMÅ OG STORE ERHVERVSDRIVENDE

Firmagaver med gin

Ønsker du at vise dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, hvor meget du værdsætter og sætter pris på dem? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores gin gavesæt er det oplagte valg som firmagaver til personalet, som receptionsgave til en god kollega eller som en anerkendende gestus til en samarbejdspartner eller i andre virksomhedssammenhænge.

Glæd dine ansatte med en lækker firmagave, hvor de får mulighed for at smage på en af vores eksklusive og nøje udvalgte gins sammen med skønne tonics, som passer til. Gin er de senere år blevet et stort hit hos både mænd og kvinder, og det er der en særlig grund til. I ginnens univers er der nemlig noget til enhver smag, uanset om man er til den klassiske dry gin, eller man er mere til den søde og frugtige ginsmag.

Hos Two Socks finder du et stort udvalg af lækre gins fra hele verden, der i kombination med de medfølgende tonics giver nogle skønne, velbalancerede gin & tonics, der fungerer som den perfekte firmagave til både den mandlige og kvindelige medarbejder.

Et bredt udvalg af produkter du kan vælge fra

Forkæl medarbejderne med firmajulegaver

Er det blevet den tid på året, hvor medarbejderne skal forkæles lidt ekstra, kan et gin gavesæt fra Two Socks også være et rigtig godt bud på en eksklusiv og personlig firmajulegave. Vi oplever, at mange virksomheder gerne vil forkæle deres ansatte op til jul med en gave eller gestus. Her er vores firmajulegaver med gin et yderst populært valg, der helt sikkert vil sikre den gode julestemning. Vores firmagaver er dog også et godt valg til mange andre højtider og anledninger.

Hos Two Socks tilbyder vi firmajulegaver med eksklusive gins lavet af ginproducenter fra hele verden. Her finder du blandt andet gin gavesæt fra Wint & Lila, Tarquin’s. og Slingsby. Du finder blandt andet også Hernö Old Tom Gin, der blev kåret som verdens bedste gin i 2017, og som er et sikkert hit hos alle ginelskere.

Firmajulegaver og kundegaver med gin & tonic går du aldrig galt i byen med, og vi har gjort os stort umage med at udvælge nogle af de lækreste gin & tonic gavesæt, som dine ansatte, kunder eller samarbejdspartnere vil nyde med stor glæde.

Få individuelle sammensatte firmagaver

Hos Two Socks er vi store ginentusiaster med en bred viden om alt lige fra ginnens historie til de forskellige ginproducenter og ginsmage. Derudover udarbejder og præciserer vi selv vores gin og tonic opskrifter i vores Innovation Lab for at sikre en perfekt gin og tonic kombination, hvor ginnens botanicals og smagsnuancer fremhæves på bedste vis.

Skal firmagaven til dine ansatte indeholde noget bestemt, eller vil du bare gerne gøre gaven lidt mere personlig, tilbyder vi derfor også at lave individuelle sammensatte firmagaver. Med vores individuelle sammensatte firmagaver kan du selv være med til at bestemme, hvilke gin og tonics du ønsker, der skal være i firmagaven og hvor mange. Vi giver dig altid den bedste vejledning og hjælper dig med at sammensætte dine gin og tonics, så ginnen formår at komme til sin ret.

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte en gaveløsning? Så kontakt os på telefon 53885545 eller skriv til os på mail på susanne@two-socks.com.

Bruni Collins Gin gaveæske
Ferdinands Saar Dry Gin gaveæske
Bobby’s Schiedam Dry Gin gaveæske
Daffys Gin
Updating…
  • Ingen varer i kurven.