DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Dansk Tonic

Sådan! Tonic producerer og udvikler dansk økologiske kvalitets tonic, som indeholder råsaften fra frugt og grøntsager, hvilket giver en unik smag og kvalitet.
Vi træder ud af de traditionelle tilgange, for at implicere vigtigheden af den rette tonic og sammensætningen af en god Gin & Tonic.

Sådan Tonic produktion

ØKOLOGISK DANSK TONIC FRA SÅDAN! TONIC

Sådan! Tonic er et dansk ’in house’ brand som producerer og udvikler økologiske kvalitetstonic. Vi har et særligt bånd til tapperiet, og er med til at inspirere og præge deres tonicvand.

De fortæller følgende om deres brands:
Vi har siden starten haft en mission om at producere tonics af dansk økologisk standard, uden unødvendige tilsætningsstoffer. Vores tapperimester anvender råsaften fra frugt og grøntsager, hvilket giver en smag og kvalitet som ikke er set før. SÅ Tonic er vores serie uden råsaft, men med samme høje økologiske kvalitet.

Vores tonics har en udsøgt og delikat bitterhed, der giver den karakteristiske smag af tonic, men som samtidig ikke fylder for meget. Derfor kan de anvendes til meget andet end kun gin, og kan sågar nydes som ”sodavand”.

Ansvarsbevidstheden overfor bæredygtige tiltag går gennem alle vores brands, og Sådan! Tonics tiltag er:

  • Vores tonic flasker lavet af 15% genbrugsglas
  • Etiketter af 100% genbrugspapir

Brandet er startet med mission om at lave eksklusive tonics, som man vælger gin til. Vi træder ud af de traditionelle tilgange, for at implicere vigtigheden at en god tonic og sammensætningen af denne.

Læs mere om Sådan! Tonic på deres egen hjemmeside HER

I samme hus som Sådan! Tonic ligger også Four Jiggers Distillery, som står bag vores udvalg af danske og økologiske gins.
Læs mere om det HER

0
0 varer i alt
Køb gavekort