DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Distillery

ØKOLOGISK DANSK GIN FRA FOUR JIGGERS DISTILLERY

Two Socks barerne er i familie med Four Jiggers Distillery i Slagelse. Vi har et særligt bånd til destilleriet, og er med til at inspirere og præge nogle af de gin der bliver udviklet dernede.

Four Jiggers Distillery er et dansk ’in house’ destilleri, som producerer økologisk gin af højeste kvalitet. De fortæller følgende om deres gin og produktion: Ginnene er af dansk økologisk standard, og vi brænder for bæredygtighed og visionen om at være blandt de mest ansvarsfulde virksomheder i ind- og udland.

Dette kommer til udtryk i vores miljøbevidste tiltag såsom:

  • Flasker af 15 – 100% genbrugsglas.
    Vores mål er at benytte os af 100% genbrugsglas
  • Vores pap er FSC – mærket
  • Vi benytter os af solenergi
  • Refill flaske

Nytænkning er en del af vores DNA, og derfor eksisterer der også flere underbrands til Four Jiggers. Vi lægger vægt på differentiering, og der findes derfor ikke mange flasker som er ens. Four Jiggers er et innovativt brand, hvor udstyret og sammensætningen af gin & tonics ikke ligger til tilfældighederne. Vores Master Distiller Per har en unik og kreativ udfoldelse i sit arbejde med gin, hvilket præger vores Four Jiggers Gin med sit unikke smagsbillede i form af 12 botanicals, samt en rund og fyldig smag af gulerod.

Læs mere om Four Jiggers på deres egen hjemmeside HER

I samme hus som Four Jiggers Distillery ligger også Sådan! Tonic, som står bag vores udvalg af danske og økologiske tonics.
Læs mere om det HER

0
0 varer i alt
Køb gavekort