DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. | SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 99 KR.

Persondatapolitik

Ved at benytte denne website www.two-socks.dk accepterer du, at Two Socks behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Two Socks respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger som vi modtager.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mail adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad gør vi med dem? 
For at du kan indgå aftale med os på two-socks.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos two-socks.dk og opbevares i fem år i henhold til gældende lovgivning, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder (databehandlere), som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandlerudelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Den dataansvarlige på www.two-socks.dk er Two Socks ApS

Oplysninger afgivet til two-socks.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Og vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

De kortoplysninger du indtaster ved håndtering af online køb, bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse.
Two-socks.dk opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkonto numre eller lignende.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og du kan skrive til os herom via e-mail info@two-socks.com

Hvad er en cookie?
two-socks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke persondata i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Sådan afviser du brugen af cookies
Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra two-socks.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvordan man sletter cookies fra sin pc?
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

På www.two-socks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet for dermed at skabe øget brugervenlighed.

Se desuden disse vejledninger fra de mest almindelige browsere:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slettes cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slettes cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Cookies på Two-socks.dk

Hotjar

Statistics, Statistics (anonymous)

Anvendelse

Vi bruger Hotjar til heat maps and screen recordings.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Hotjar fortrolighedserklæring.

Statistics

Navn
_hjid
Expiration
1 year
Funktion
Store a unique user ID

Statistics (anonymous)

Navn
_hjIncludedInSample
Expiration
session
Funktion
Store anonymized statistics

WooCommerce

Functional

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshop management.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Functional

Navn
wc_cart_hash_*
Expiration
session
Funktion
Store items in shopping cart
Navn
wc_fragments_*
Expiration
persistent
Funktion

Automattic

Statistics

Anvendelse

Vi bruger Automattic til website development.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Automattic fortrolighedserklæring.

Statistics

Navn
tk_ai
Expiration
session
Funktion
Store a unique user ID

Google Tag Manager

Marketing/Tracking

Anvendelse

Vi bruger Google Tag Manager til website statistics.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Tag Manager fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
_gcl_au
Expiration
persistent
Funktion
Track conversions

Google Analytics

Statistics (anonymous), Statistics

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til website statistics.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistics (anonymous)

Navn
_ga
Expiration
2 years
Funktion
Navn
_gid
Expiration
1 day
Funktion
Count and track pageviews

Statistics

Navn
_gat_gtag_UA_*
Expiration
1 minute
Funktion
Store a unique user ID

MailChimp

Functional, Statistics

Anvendelse

Vi bruger MailChimp til mailinglist subscriptions.

Deling af data

For mere information, bedes du læse MailChimp fortrolighedserklæring.

Functional

Navn
MCPopupClosed
Expiration
1 year
Funktion
Store if a message has been dismissed

Statistics

Navn
mailchimp_landing_site
Expiration
1 month
Funktion
Store which page was visited first

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Anvendelse

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
_fbp
Expiration
3 months
Funktion
Track visits across websites
Navn
actppresence
Expiration
1 year
Funktion
Manage ad display frequency
Navn
_fbc
Expiration
2 years
Funktion
Stores last visit
Navn
fbm*
Expiration
1 year
Funktion
Store account details
Navn
xs
Expiration
3 months
Funktion
Store a unique session ID
Navn
fr
Expiration
3 months
Funktion
Enable ad delivery or retargeting
Navn
datr
Expiration
2 years
Funktion
Provide fraud prevention
Navn
sb
Expiration
2 years
Funktion
Store browser details
Navn
*_fbm_
Expiration
1 year
Funktion
Store account details

Functional

Navn
wd
Expiration
1 week
Funktion
Determine screen resolution
Navn
act
Expiration
90 days
Funktion
Keep users logged in
Navn
c_user
Expiration
90 days
Funktion
Store a unique user ID
Navn
csm
Expiration
90 days
Funktion
Provide fraud prevention
Navn
presence
Expiration
session
Funktion
Track if the browser tab is active

Google Fonts

Marketing/Tracking

Anvendelse

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Fonts fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
Google Fonts API
Expiration
none
Funktion
Request user IP address

YouTube

Marketing/Tracking, Functional, Statistics

Anvendelse

Vi bruger YouTube til video display.

Deling af data

For mere information, bedes du læse YouTube fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
GPS
Expiration
session
Funktion
Store location data

Functional

Navn
VISITOR_INFO1_LIVE
Expiration
6 months
Funktion
Estimate bandwidth

Statistics

Navn
YSC
Expiration
session
Funktion
Store a unique user ID
Navn
PREF
Expiration
1 year
Funktion
Track visits across websites

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
nm-wishlist-ids
Expiration
Funktion
Navn
jStorage
Expiration
Funktion
Navn
th_session
Expiration
Funktion
Navn
th_6f590ec0-9800-4b92-8ac3-0cd6f0607e15_243885c7-09e9-4c60-8f4e-c766d2ebb8ab
Expiration
Funktion
Navn
bulkPage
Expiration
Funktion
Navn
algoliasearch-client-js
Expiration
Funktion
Navn
th_a42d092c-88c8-4498-b01f-95c898106ec9_243885c7-09e9-4c60-8f4e-c766d2ebb8ab
Expiration
Funktion
Navn
bulkTime
Expiration
Funktion
Navn
age_gate
Expiration
Funktion
Navn
__utmv
Expiration
Funktion
Navn
__utmz
Expiration
Funktion
Navn
__utma
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp_campaign_id
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp_email_id
Expiration
Funktion
Navn
wp-settings-2
Expiration
Funktion
Navn
woocommerce_items_in_cart
Expiration
Funktion
Navn
woocommerce_cart_hash
Expiration
Funktion
Navn
wp_woocommerce_session_13f5b95c49bd5016e364804684134f4d
Expiration
Funktion
Navn
wc_cart_created
Expiration
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Expiration
Funktion
Navn
complianz_consent_status
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
complianz_policy_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
tk_tc
Expiration
Funktion
Navn
tk_qs
Expiration
Funktion
Navn
wp-saving-post
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp_user_email
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp.cart.current_email
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp_cart_current_email
Expiration
Funktion
Navn
_hjAbsoluteSessionInProgress
Expiration
Funktion
Navn
persist:hs-beacon-98222dc9-4218-42dd-9259-428d1e2108a6
Expiration
Funktion
Navn
wprm-admin-manage-recipe-columns
Expiration
Funktion
Navn
persist:hs-beacon-message-98222dc9-4218-42dd-9259-428d1e2108a6
Expiration
Funktion
Navn
wp-settings-38
Expiration
Funktion
Navn
_gali
Expiration
Funktion
Navn
wp-settings-17
Expiration
Funktion
Navn
_gat
Expiration
Funktion
Navn
vchideactivationmsg_vc11
Expiration
Funktion
Navn
_hjIncludedInPageviewSample
Expiration
Funktion
Navn
redux_current_tab_get
Expiration
Funktion
Navn
redux_current_tab
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp.cart.previous_email
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp_cart_previous_email
Expiration
Funktion
Navn
color
Expiration
Funktion
Navn
slider-3
Expiration
Funktion
Navn
wfwaf-authcookie-72a0abc54c7e91102e0bad61451531ae
Expiration
Funktion
Navn
wf-scan-issue-expanded-680
Expiration
Funktion
Navn
wf-scan-issue-expanded-681
Expiration
Funktion
Navn
wf-scan-issue-expanded-682
Expiration
Funktion
Navn
wpo_commented_post
Expiration
Funktion
Navn
mailchimp_user_previous_email
Expiration
Funktion
Navn
ga_orders
Expiration
Funktion
Navn
_gac_UA-127886099-1
Expiration
Funktion
Navn
_gcl_aw
Expiration
Funktion
Navn
wp-postpass_13f5b95c49bd5016e364804684134f4d
Expiration
Funktion
Navn
cmplzDashboardDefaultsSet
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_1
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplzFormValues
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_2
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_4
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
sli/cache/ba2de81c
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_0
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
sli_editor
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_layout
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_toggle_data_id_3
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_81f0450b4cf28dd8_1_/produkt-kategori/tonic/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_6c19ca1a3951df4a_1_/produkt-kategori/opskrifter/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_28eeacf8e8560eb6_1_/produkt-kategori/tonic/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_6ce671844e456f05_1_/produkt-kategori/gin/gavekort/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_aeff12c1833827cc_1_/produkt-kategori/gin/fadlagret-gins/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_3e7b94599b5162a7_1_/produkt-kategori/opskrifter/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_2740378deb505071_1_/produkt-kategori/tonic/klassisk-tonic/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_e5402520cf40fd19_1_/produkt-kategori/tonic/soed-tonic/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_65b3e38a6200938b_1_/produkt-kategori/tonic/mellem-toer-tonic/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_6c013a33e8bc4756_1_/produkt-kategori/gin/gaveaesker/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_15ee43dd4d85d000_1_/produkt-kategori/gin/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_794ba8fd11a95b2d_1_/produkt-kategori/gin/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_a98c67c3ed8ba359_1_/produkt-kategori/tonic/oekologisk-tonic/
Expiration
Funktion
Navn
sli/cache/3900832a
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_a3fc743e7e72e4c4_1_/produkt-kategori/tonic/ekstra-toer-tonic/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_1e3ad8b86ac85e6b_1_/warehouse/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_6c9db323f26f2593_1_/produkt-kategori/gin/klassisk/
Expiration
Funktion
Navn
wp-settings-199
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_abb2efd4b7aba7e0_1_/produkt-kategori/gin/dry-gin/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_b624a2056b7e3991_1_/produkt-kategori/vermouth/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_0917d7478786bfb4_1_/produkt-kategori/gin/oekologisk/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_a0c4c7252659cb84_1_/produkt-kategori/gin/navy-strength/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_0f99185725f57188_1_/produkt-kategori/forhandlere/gin-forhandlere/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_db3f2728cd5f9d3d_1_/produkt-kategori/gin/old-tom/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_60e9fef688573f39_1_/produkt-kategori/gin/miniature-gin/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_4bed91db251cd805_1_/produkt-kategori/gin/fadlagret-gins/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_20fd95418fe80a97_1_/produkt-kategori/gin/gin-likoer/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_3c8a25e66afbb447_1_/produkt-kategori/absint/
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics-anonymous
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_consent_status
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
_hjFirstSeen
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_80663ba3f7021d89_1_/produkt-kategori/gaveaesker/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_a107a117722d67ed_1_/produkt-kategori/gin/prisvindende-gins/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_23acfcbe56f9a101_1_/produkt-kategori/gin/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_b58c94069002fe20_1_/produkt-kategori/forhandlere/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_5d5dd3cdd2893d78_1_/produkt-kategori/forhandlere/miniature-forhandlere/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_b3a9712a7b6f5a78_1_/produkt-kategori/gin/
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_3de0708bd9cb32ff_1_/produkt-kategori/tilbud/
Expiration
Funktion
Navn
explat-last-anon-id
Expiration
Funktion
Navn
explat-last-anon-id-retrieval-time
Expiration
Funktion
Navn
explat-experiment--woocommerce_test_experiment
Expiration
Funktion
Navn
explat-experiment--woocommerce_tasklist_progression
Expiration
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_019b0c9f535cf349_1_/produkt-kategori/accessories/
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_choice
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_2aec115ff846082b_1_/produkt-kategori/forhandlere/gaveaesker-forhandlere/
Expiration
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Expiration
365 dage
Funktion
Navn
DataTables_wcpt_1096dc141551a8ea_1_/produkt-kategori/gin/juleadventskalender/
Expiration
Funktion

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på two-socks.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere two-socks.dk.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
two-socks.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@two-socks.com.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: info@two-socks.com samt hjemmesiden du har købt varen på.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.