DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. SE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 80 kr.

Persondatapolitik

Ved at benytte denne website www.two-socks.dk accepterer du, at Two Socks behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Two Socks respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger som vi modtager.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mail adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad gør vi med dem? 
For at du kan indgå aftale med os på two-socks.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos two-socks.dk og opbevares i fem år i henhold til gældende lovgivning, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder (databehandlere), som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandlerudelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Den dataansvarlige på www.two-socks.dk er Two Socks ApS

Oplysninger afgivet til two-socks.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Og vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

De kortoplysninger du indtaster ved håndtering af online køb, bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse.
Two-socks.dk opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkonto numre eller lignende.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og du kan skrive til os herom via e-mail info@two-socks.com

Hvad er en cookie?
two-socks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke persondata i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Sådan afviser du brugen af cookies
Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra two-socks.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvordan man sletter cookies fra sin pc?
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

På www.two-socks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet for dermed at skabe øget brugervenlighed.

Se desuden disse vejledninger fra de mest almindelige browsere:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slettes cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slettes cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Cookies på Two-socks.dk

Hotjar

Vi bruger Hotjar til heat maps and screen recordings.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics  
_hjid1 yearStore a unique user ID
Statistics (anonymous)  
_hjIncludedInSamplesessionStore anonymized statistics
Deling

For mere information, bedes du læse Hotjar Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

WooCommerce

Vi bruger WooCommerce til webshop management.

NavnOpbevaringFunktion
Functional  
wc_cart_hash_*sessionStore items in shopping cart
wc_fragments_*persistent
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Automattic

Vi bruger Automattic til website development.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics  
tk_aisessionStore a unique user ID
Deling

For mere information, bedes du læse Automattic Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Tag Manager

Vi bruger Google Tag Manager til website statistics.

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
_gcl_aupersistentTrack conversions
Deling

For mere information, bedes du læse Google Tag Manager Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til website statistics.

NavnOpbevaringFunktion
Statistics (anonymous)  
_ga2 years
_gid1 dayCount and track pageviews
Statistics  
_gat_gtag_UA_*1 minuteStore a unique user ID
Deling

For mere information, bedes du læse Google Analytics Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

MailChimp

Vi bruger MailChimp til mailinglist subscriptions.

NavnOpbevaringFunktion
Functional  
MCPopupClosed1 yearStore if a message has been dismissed
Statistics  
mailchimp_landing_site1 monthStore which page was visited first
Deling

For mere information, bedes du læse MailChimp Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Facebook

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons.

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
_fbp3 monthsTrack visits across websites
actppresence1 yearManage ad display frequency
_fbc2 yearsStores last visit
fbm*1 yearStore account details
xs3 monthsStore a unique session ID
fr3 monthsEnable ad delivery or retargeting
datr2 yearsProvide fraud prevention
sb2 yearsStore browser details
*_fbm_1 yearStore account details
Functional  
wd1 weekDetermine screen resolution
act90 daysKeep users logged in
c_user90 daysStore a unique user ID
csm90 daysProvide fraud prevention
presencesessionTrack if the browser tab is active
Deling

For mere information, bedes du læse Facebook Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Fonts

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts.

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
Google Fonts APInoneRequest user IP address
Deling

For mere information, bedes du læse Google Fonts Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

YouTube

Vi bruger YouTube til video display.

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
GPSsessionStore location data
Functional  
VISITOR_INFO1_LIVE6 monthsEstimate bandwidth
Statistics  
YSCsessionStore a unique user ID
PREF1 yearTrack visits across websites
Deling

For mere information, bedes du læse YouTube Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Diverse

NavnOpbevaringFunktion
Formål, indtil undersøgelsen  
nm-wishlist-ids
jStorage
th_session
th_6f590ec0-9800-4b92-8ac3-0cd6f0607e15_243885c7-09e9-4c60-8f4e-c766d2ebb8ab
bulkPage
algoliasearch-client-js
th_a42d092c-88c8-4498-b01f-95c898106ec9_243885c7-09e9-4c60-8f4e-c766d2ebb8ab
bulkTime
age_gate
__utmv
__utmz
__utma
mailchimp_campaign_id
mailchimp_email_id
wp-settings-2
woocommerce_items_in_cart
woocommerce_cart_hash
wp_woocommerce_session_13f5b95c49bd5016e364804684134f4d
wc_cart_created
wp-autosave-1
complianz_consent_status365 dage
complianz_policy_id365 dage
tk_tc
tk_qs
wp-saving-post
mailchimp_user_email
mailchimp.cart.current_email
mailchimp_cart_current_email
_hjAbsoluteSessionInProgress
persist:hs-beacon-98222dc9-4218-42dd-9259-428d1e2108a6
wprm-admin-manage-recipe-columns
persist:hs-beacon-message-98222dc9-4218-42dd-9259-428d1e2108a6
wp-settings-38
_gali
wp-settings-17
_gat
vchideactivationmsg_vc11
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på two-socks.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere two-socks.dk.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
two-socks.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@two-socks.com.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: info@two-socks.com samt hjemmesiden du har købt varen på.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.