DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Skin Gin

Skin Gin er en gin, der skiller sig ud fra mængden. Det er fynboen Martin Birk Jensen, der er manden bag Skin Gin, som destilleres lidt uden for Hamborg. På en ferie i Grækenland i 2014 fik Martin Birk Jensen idéen om at skabe sin egen gin – og han havde en klar idé om, hvordan den skulle smage og hvilke ingredienser, der skulle bruges.

Efter ferien tog Martin Birk Jensen derfor kontakt til destilleringsmesteren Arndt Wessel i Altes Land nær Hamborg. Sammen gik de i gang med at sammensætte den gin, som fik navnet Skin Gin. Selvom Martin havde en klar idé om, hvordan ginnen skulle smage, arbejdede de sig igennem 21 tests, før den perfekte kombination af ingredienser blev ramt, og 8 måneder efter Martin havde fået idéen, blev Skin Gin lanceret. Læs mere …

Skin Gin

Smagen af Skin Gin

Skin Gin er destilleret på 7 forskellige botaniske ingredienser, hvor hovedingrediensen er marokkansk mynte. Mynten giver Skin Gin en frisk smag, mens smagen af de øvrige ingredienser lægger sig i baggrunden.

Ud over den gennemtrængende smag af marokkansk mynte, kan der også smages citrusnoter fra appelsin og grapefrugt fra Spanien samt citron og lime fra Italien. Endeligt er Skin Gin også destilleret på håndplukket koriander fra Vietnam samt enebær.

Skin Gin destilleres efter traditionelle metoder i kobberkedler, hvor den marokkanske mynte først destilleres til en ”rå-gin”. Hver botanisk ingrediens opvarmes og destilleres hver for sig, for at få den bedste essens fra hver ingrediens, som tilsættes ”rå-ginnen”.

Skin Gin er mild, frisk og frugtig på samme tid, og kan derfor også drikkes alene. Den friske myntesmag gør dog også ginnen til Mojito Gin & Tonic – du finder opskriften her.

Forskellige flasker – samme gode smag

Når du køber en Skin Gin, ved du ikke på forhånd, hvordan flasken ser ud. Skin Gin flaskerne kan nemlig have forskellige designs – men de har alle den samme gode smag.

Flaskerne, som er håndlavet på en fabrik i det nordlige Bayern, er pakket ind i papirer af høj kvalitet og har et læderudseende med et foliestempel med logoet: Et anker, som både symboliserer den søfarende nation, som Martin Birk Jensen kommer fra, samt at enhver person i verden har sin egen hjemstavn.

Navnet Skin Gin symboliserer sammen med flaskernes indpakning, at selvom indpakningen er forskellig, finder man det samme gode indhold inde i flasken – lige som det er for mennesker: Alle mennesker er forskellige udefra, men på indersiden og i hjernerne er vi alle de samme.

Skin Gin Tea Kiss

Skin Gin har også lanceret en sommergin: Tea Kiss. Skin Gin Tea Kiss skiller sig ud fra den originale Skin Gin. Skin Gin Tea Kiss er baseret på den velkendte Skin Gin, men har fået tilføjet aromaer af eksotiske frugtteer med blandt andet hibiscus, fersken, hyben og æble.

Skin Gin Tea Kiss er en gin med et eksotisk præg, som passer perfekt ind i sommeren. Skin Gin Tea Kiss er en ekstraordinær smagsoplevelse, som har en frugtig smag, der minder om en frugtte, hvor mynten giver en frisk smag, lige som det kendes fra den originale Skin Gin.

Du kan se flere lækre gins fra en lang række populære ginbrands i vores store ginudvalg her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort