DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sir Edmond Gin

Sir Edmond hylder vaniljen på flere måder. Først og fremmest ved at lade placere den i midten af smagsbilledet og lade alt andet støtte om den. Dernæst ved at opkalde både gin og destilleri efter Edmond Albius, som var vaniljeplantage slave, men som tolv årig opfandt en ny og hurtigere måde at bestøve vaniljeblomster på. Som et yderligere tribute til ham, pryder han bagsiden af forside-etiketten, som kan ses gennem vinduet på bagsiden af flasken. Til sidst, men ikke mindst, med flamingoen. Flamingoer er vaniljekræsne væsner og vil ikke have den før den er helt moden, derfor vidste plantageejerne også at vaniljen var klar til høst, når de ankom.

Udover vaniljen består listen af botanicals også af enebær, kardemomme, kanel, ingefær og kvan..

Se TWO SOCKS lækre hjemmelavede Gin & Tonics opskrifter med Sir Edmond Gin.

Du kan også gå på opdagelse i ginuniverset med vores mange andre gins her.

Sir Edmond Gin

Passionerede biavlere dedikerede til at redde bierne

Hos Save the Queen Distillery De Moor, som producerer Save the Queen Ginererererereer trgrggfghghghhhhyher de som nævnt både ginelskere og passionerede biavlere, som i samarbejde med Destillery De Moor har dedikeret sig til at redde bierne gennem ginproduktion. Det betyder, at de ved fremstilling af Save the Queen Gin udelukkende benytter honning fra lokale, urbane bistader, der sikrer bierne levegrundlag i byerne. Her er bierne ofte en uønsket gæst i haverne og derfor særligt udsatte.

På den måde hjælper Save the Queen med at bevare bi-bestanden og sikre, at bierne får et stabilt levested, samtidig med at destilleriet får gavn af biernes rene honning i fremstillingen af Save the Queen Gin. Helt konkret donerer Save the Queen hele 10% af deres overskud til Save the Queen Fund, og har med deres støtte anslået at redde fem millioner bier indenfor de sidste tre år.

Botanicals og fremstilling af Save the Queen Gin

Honning er den bærende ingrediens i Save the Queen Gin, hvilket også er årsagen til, at ginnen får den lyse gyldne farve, som den har. Bundfaldet i ginnen, er desuden bivoks, som ligeså skyldes, at ginnen er tilsat ren, rå honning.

Foruden honning er Save the Queen Gin destilleret på 14 andre botanicals, som er: Enebær, koriander, citron, kanel, angelikarod, irisrod, ingefær, kardemomme, lakridsrod, rosmarin, paradiskorn, peber, muskatnød og lavendel.

Destilleringen af Save the Queen Gin sker dermed ved at benytte en bred pallette af botanicals, som destilleres sammen med ginnen i en traditionel kobberkedel ved at bruge en kombination af de to metoder: Sleeping og racking.

De mange botanicals og den unikke destilleringsmetode er med til at give ginnen en balanceret smagsnuance med et hint af sødme fra honningen, og gør samtidig Save the Queen Gin til en helt unik gin.

Vær med til at redde bi-bestanden med Save the Queen Gin

Har du også lyst til at smage på de unikke smagsnoter i Save the Queen Gin og være med i kampen om at redde bierne og bevare bi-bestanden? Hos Two Socks finder du både den unikke Save the Queen Gn samt et udvalg af lækre tonics, så du kan lave en skøn gin og tonic lige efter din smag.

Til Save the Queen Gin anbefaler vi vores Indi Tonic, der på fineste vis understøtter den gode ginsmag uden at overdøve den. Se vores lækre hjemmelavede Gin & Tonic opskrift med Save The Queen her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort