DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sabatini Gin

Sabatini Gin er en London dry gin, som er destilleret med botanicals fra Toscana. Ginnen kan meget vel beskrives som Toscana på flaske, og er opstået på baggrund af en kærlighed til Toscana og en kærlighed til god gin.

Sabatini Gin produceres i det skønne Toscana i Italien. Den er skabt gennem et samarbejde mellem Familien Sabatini, som har rødder i Italien, og Thames Distillers, som er et destilleri i London. Sabatini Gin er således en London Dry Gin, der repræsenterer Toscana, og som gennem den autentiske smag og aroma hylder det toscanske område.

Har du også lyst til at prøve smagen af Toscana i den lækre Sabatini Gin? Se vores hjemmelavede Gin & Tonic opskrifter med Sabatini Gin her. Du kan også se hele vores udvalg af skønne gins her.

Læs mere om Sabatini Gin …

Sabatini Gin

Familien Sabatini og Thames Distillers

Familien Sabatini har i mange generationer produceret både vin og spiritus i Italien. I 2015 valgte de således at udvide deres ekspertise og begyndte at producere gin. Da nogle af de bedste enebær siges at findes i Toscana, ønskede familien Sabatini at lave en ægte toscansk gin med enebær fra Toscana.

Enebær er dog ikke den eneste botanical i Sabatini Gin, som stammer fra Toscana. Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser til Sabatini Gin fra deres gård nær Cortona, og sender dem i frisk tilstand direkte til London. Her forvandler Charles Maxwell, der er master destiller på Thames Distillers, ingredienserne til den perfekte italienske London Dry Gin.

Selvom Sabatini Gin er en ægte toscansk gin destilleret på botanicals fra Toscana, er den samtidig også en London Dry Gin. Sabatini Gin er på den måde med til at understøtte et nyt kapitel i det kulturelle bånd, der er mellem England og Toscana.

Aromaer og smagsnuancer fra Toscana

Destilleringsprocessen og aftapningen af Sabatini Gin foretages som nævnt af Charles Maxwell på Thames Distillers i London. Ginnen er destilleret på 9 forskellige botanicals: Enebær, koriander, olivenblade, salvie, fennikel, irisrod, citron jernurt, timian og lavendel. Alle botaniske ingredienser i Sabatini Gin er dyrket i Toscana, og flere af dem vokser på familien Sabatinis egen ejendom samt på nabogårdene.

Både den håndværksmæssige fremstillingsmetode og de 9 unikke toscanske botanicals er med til at give Sabatini Gin en floral, frisk og citruspræget aroma med duftnoter af urter, der repræsenterer det toscanske landskab. Smagsnoterne i Sabatini Gin er præget af enebær, fennikel, citron jernurt og timian, der sammen med de øvrige botanicals er med til at give ginnen en blød, fyldig og vedholdende smagsnuance og eftersmag.

Prisvindende Sabatini Gin

Udover at være en premium London Dry Gin er Sabatini Gin også en prisvindende gin, som siden 2017 har vundet flere priser, herunder både bronze, sølv og guld, ved forskellige prisuddelinger rundt om i verden. Ginnen har desuden fået meget ros for netop at skille sig ud blandt andre gins med sin autentiske smag og aroma, der karakteriserer det toscanske område.

Har du også lyst til at smage den prisvindende Sabatini Gin, kan du her på siden se vores udvalg af produkter med denne lækre gin. Sabatini Gin kan både bruges i cocktails eller til at lave en lækker gin og tonic. Her anbefaler vi, at du kombinerer Sabaitini Gin med en tør og underspillet tonic, der lader ginnen komme til sin ret. Se vores gin og tonic opskrifter med Sabatini Gin her.

0
0 varer i alt
Køb gavekort