DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Sabatini Gin 41.3% 700ml

Sabatini Gin kan meget rammende beskrives som den italienske region Toscana på flaske med friske, urtede og krydrede noter af olivenblade, salvie, fennikel, timian og koriander.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

41.3%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Italien

Varenummer (SKU): TS760948 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Sabatini Gin miniature er en skøn gin som er lavet med med en kærlighed for Toscana området og kvalitets gin. Hvordan hænger det lige sammen? Toscna og gin er tæt forbundet. Man siger at enebær, som den vigtigeste ingrediens, er bedst hvis de kommer fra Toscana. Og de er lige præcis det, som skaber høj kvalitets gin.

Enebærrene bliver dyrket på Sabatini familiens egen jord, hvor at de fleste botanicals som bliver anvendt i ginnen også gror.
Sabatini Gin miniature er en frisk og urtede gin, som har krydrede noter af olivenblade, salvie, fennikel, timian og koriander.

Den er frisk i næsen, med et hint af citrus, hvor at den i ganen har en rund smag af de friske og krydret urter. Den har en blød og rund afslutning, hvor at alle botanicas får lov til at udfolde sig i deres smag.


Familien Sabatini og Thames Distillers 

Familien Sabatini samler og sender alle ingredienser fra deres gård nær Cortona og sender dem i frisk tilstand direkte til London, hvor Charles Maxwell, master destiller på Thames Distillers, forvandler enebær, koriander, olivenblade, salvie, fennikel, irisrod, citron jernurt, timian og lavendel til den perfekte italienske London dry gin.

Familien Sabatini har gennem årene udvidet deres familie med nye skønne produkter. Du kan se vores udvalg af Sabatini produkter på vores webshop!

0
0 varer i alt
Køb gavekort