DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

MG Tonica

MG Tonica er en meget frisk og citrus præget tonic, med dejligt livlige bobler og en let tørhed. Den passer til mange forskellige gin typer og tilføre en friskhed. Egner sig også som en “virgin G&T” for sig selv med lidt citronskal i.

16,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør

Flaskestørrelse

275ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS010046 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

MG Tonica er en middelsød spansk tonic, med en lækker friskhed fra citrusfrugterne, og en dejlig kulsyre. Den kommer fra MG Destilerías, som også står bag de skønne Master’s gin.

Destilleriet blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940. Siden da er der sket en stor udvikling i produkterne frem til det vi kender i dag. Et af de nyere tilkomne produkter, er deres MG Tonica, som er denne fantastiske tonic, lavet specifikt til at akkompagnere deres egne gins. Den passer dog også rigtig godt til en lang række andre gins, eller til at nyde for sig selv med lidt isterninger og citronskal.

Denne tonic har den fantastiske egenskab at den tilfører lidt ekstra friskhed til en gin. Det er rigtig dejligt, hvis man er til de mere friske G&T’er, uden for meget af den bitre tonicsmag. Med denne tonic får man nemlig en lækker og frisk middelhavstonic med en god kulsyre og friske citrusnoter. Den har en let sødme, der afstemmer tonicen og giver en afbalanceret smag.

Hos Two Socks går vi meget op i at finde den rette tonic til en gin. Det gør vi fordi det er tonicen der kan enten løfte eller forvrænge smagsbilledet i en G&T. Derfor vejleder vi gerne om hvilken tonic der kan passe til en given af vores gins. Ligeledes har vi færdige pakkeløsninger både som gaveæsker eller som gin med tilhørende tonics.

Se vores tonics her!

Indhold

Vand, kuldioxid, sukker, citronsyre, naturlige aromaer, kinin, konserveringsmiddel E-211

Næringsindhold 

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 153 / 36 kcal
fedt: 0
Heraf mættede fedtsyre 0
Kulhydrater: 8,5g
Heraf sukkerarter: 8,5g
Fibre 0
Protein: 0
Salt: 0
0
0 varer i alt
Køb gavekort