DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ginderella Gin 40% 700ml

Ginderella Gin er destilleret på forskellige invasive urter i det belgiske klima, såsom armensk brombær, japansk pileurt og kæmpebjørneklo, som tilføjer den limefriske gin bløde, jordede smags-og duftnoter.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Belgien

Varenummer (SKU): TS306010 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Ginderella Gin kommer fra Belgien, og har fået sit sjove navn fra det velkendte eventyr om Askepot. Ginnen er nemlig destilleret på det ukrudt som ingen vil have, men ender med at være en smuk og unik gin med den fineste smag. På samme måde ender Askepot med at være en smuk prinsesse.

Det anvendte ukrudt er håndplukkede invasive arter i det belgiske klima, omkring byen Ghent. Det er også her destilleriet ligger, og her de to brødre, der står bag, er uddannede. Den ene er botanisk uddannet, og den anden økonomisk uddannet, begge med en passion for mad og drinks. De har tilsammen udviklet denne unikke small batch gin, som bare smager helt fantastisk.

Ginnen er destilleret på enebær, kaffir lime og sort peber. Desuden også lokalt plukket japansk pileurt, armensk brombær, kæmpebjørneklo, storkenæb og korsknap. Resultatet er en frisk gin med lette noter af lime, og et unikt hint af jordede noter fra de mange invasive ukrudtsarter. Vi nyder denne gin med den lette og milde Gents Tonic, der virkelig lader de fine smasgnuancer komme frem. Derudover bruger vi lidt frisk øologisk limeskal på toppen, for at fremhæve de friske limenoter i ginnen.

Se vores opskrift med Ginderella Gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort