DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gents Tonic

Gents Swiss Roots Tonic er en forholdsvis anonym og let floral tonic, der lader ginnen smage igennem i din G&T. Den har en god kulsyre og lette, bitre og florale noter fra den schweiziske blomst Gentiana Lutea.

24,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

Schweiz

Varenummer (SKU): TS014817 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Gents Swiss Roots Tonic kommer, som navnet også antyder det, fra Schweiz. Den kommer nærmere bestemt fra de schweiziske bjerge. Den fungerer super godt i mange forskellige G&T opskrifter, da den er forholdsvis mild i smagen.

Den milde smag er som skabt til at give god plads til en spændende kvalitetsgin. Tonicen lader alle de unikke smagsnoter fra ginnen træde frem, og være det dominerende i G&T’en. Ginnens smagsnoter bliver yderligere løftet af den gode kulsyre i denne tonic.

De fine florale noter kommer fra de forskellige ingredienser tilsat Gents Tonic. Den er blandt andet lavet på den schweiziske alpeblomst, Gentiana Lutea. Denne blomst har også givet inspiration til navnet Gents. Blomsten har tidligere været anvendt som naturmedicin, ligesom kinin også har. Det er den schweiziske blomst der giver tonicen en karakteristisk bitterhed sammen med den tilsatte kinin.

Hos Two Socks går vi meget op i at bruge den rette tonic i vores gin. Vi mener, at en god tonic kan løfte en lækker gin til et endnu bedre niveau. Derfor sælger vi også gerne vores gin og tonics i færdigpakkede sæt og gaveæsker, så vi kan sikre at smagskombinationen er noget der giver en god ginoplevelse. Denne tonic bruges i mange af vores opskrifter, da den går godt med mange forskellige gins. Men vi har også andre lækre tonics, som vi anbefaler.

Se mere om vores andre tonic her!

Indhold

Vand, kuldioxid, sukker, surhedsregulerende middel: citronsyre, naturlig citronaroma, kinin, naturlig aroma fra gul ensian

Næringsindhold 

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 150 / 36 kcal
fedt: <0.5g
Heraf mættede fedtsyre <0.1g
Kulhydrater: 9,3g
Heraf sukkerarter: 9,0g
Fibre 0
Protein: <0,5g
Salt: <0,01g
0
0 varer i alt
Køb gavekort