DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. | SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 99 KR.

four jiggers

FOUR JIGGERS GIN

Four Jiggers Destilleriet
Four Jiggers logo

 Four Jiggers Gin er vores egen gin, som vi destillerer på vores eget Four Jiggers Destilleri i Slagelse. Siden begyndelsen på vores rejse ind i gin-universet, har vi gået med en drøm om at skabe vores egen gin. Ambitionen har været at lave en håndlavet gin, velegnet til alle anledninger, og som kan bidrage til unikke smagsoplevelser.

Navnet Four Jiggers kommer fra vores filosofi om den perfekte Gin & Tonic. Vi mener, at 4 cl gin og 100 ml tonic, er det helt rette blandingsforhold. Det er også det blandingsforhold vi bruger på vores ginbarer. For at få perfekt afmålte G&T’er, bruger vi et lille målebæger, der hedder en jigger. Deraf kommer navnet Four Jiggers Gin, og logoet forestiller ligeledes en jigger.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, vores Master Distiller, som producerer alt vores gin. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på vores destilleri, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

VORES PRODUKTER

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Køb gavekort