DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinands Saar Gin

Åbn op for smagen af Saarlandet …. Sådan skriver den tyske ginproducent på deres hjemmeside. Og det er lige præcis dét, der er hovedessensen i de populære og prisvindende gins fra Ferdinands. Ferdinands henter nemlig inspiration til deres gins fra den tyske delstat Saarlandet. Ferdinands Gin er dermed gin med en helt unik inspirationskilde og en smag, der på elegant vis fanger essensen af Saarlandet.

Ferdinands Gin har sit navn efter Ferdinand Geltz, som var den første royale preussiske distriktsskovfoged i Saarlandet. Han var desuden med til at gøre Saarlandet kendt inden for vinproduktion.

Se TWO SOCKS lækre hjemmelavede Gin & Tonics opskrifter med Ferdinand’s Saar Gin her

Læs mere …

Ferdinands

Smagen af Saarlandet i Ferdinands Gin

Inspirationen til Ferdinands gin er hentet fra den tyske delstat Saarlandet, der ligger mellem Tyskland, Luxembourg og Frankrig, hvor også nogle af de dygtigste Riesling-producenter er lokaliseret. Ferdinands Gin reflekterer både den geografiske region og kulturelle tradition med dens unikke økosystem og høje kvalitet, og er dermed en kombination af det unikke håndværk fra den regionale herkomst og nye inspirationer og idéer.

Ferdinands Gin er destilleret med de bedste håndplukkede botanicals (smagsgivere) fra 36 forskellige urter, frugter og krydderier, som er perfekt balanceret. Af disse kan blandt andet nævnes red vineyard ferskner, kvæde og rubinette æbler, der giver ginnen en rig og frugtig smagsnuance.

Destilleringen af Ferdinands Gin foregår på Avadis Destillery, der blev grundlagt i 1824, og ejes af Vallender familien, som har destilleret alkohol gennem flere generationer. Destilleriet drives i dag af destillerimester Alexander Vallender, som har gjort destilleriet til et moderne destilleri med fokus på både traditioner og innovation.

Prisvindende Saar Dry Gin

Ferdinands Saar Dry Gin er noget helt særligt. Udover at den er destilleret med over 30 forskellige botanicals, der blandt andet inkluderer enebær, kvæde, lavendel, ingefær, æble og fersken, er ginnen infusioneret med Rieslingvin, der giver ginnen en let sødlig smag og gør ginnen helt unik.

Ginnen er skabt i et samarbejde mellem destillerimester Alexander Vallender og vinproducenten Dorothee Zilliken, som driver vingodset Forstmeister Geltz Zilliken. Målet var at skabe en gin som en hyldest til Saarlandet, og derfor valgte de at benytte over 30 forskellige botanicals, fra egen avl såvel som lokale, i kombination med Rieslingvinen.

Her er der uden tvivl tale om en gin i særklasse, hvilket understøttes af at ginnen også har vundet dobbelt guld ved World Spirits Competition i San Francisco i 2015.

Lav en lækker gin & tonic eller en dry Martini med Ferdinands Gin og Vermouth

Ferdinands Gin er tysk gin i verdensklasse, og er du vild med gin, bør du ikke snyde dig selv for at stifte bekendtskab med dette brand. Både Ferdinands Saar Dry Gin og Ferdinands Goldcap Gin er tørre gins, men hvor Saar Dry Gin har en blød floral smagsnote med en sødlig eftersmag, har Goldcap Gin en intens smag af Auslese Goldkapsel druerne. Ferdinands Saar Quince Gin er derimod lidt anderledes, da det er en ginlikør, der særligt udmærker sig med en sød smag af pære.

Udover disse gins, har Ferdinands også lavet nogle skønne Vermouth, der er lavet på Riesling druer. Faktisk er Ferdinand’s Saar Dry Vermouth verdens første riesling Vermouth. Sammen med Ferdinands Gin kan disse Vermouth bruges til at lave den perfekte Dry Gin Martini. Er du mere til en lækker gin & tonic, kan du naturligvis også sagtens kombinere Ferdinands Gin med en af vores lækre tonics.

0
0 varer i alt
Køb gavekort