DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Daffy’s Gin

I hjertet af det skotske højland, omringet af høje fyrretræer og med floden Mashie, der løber igennem området, kan du finde Strathmashie Distillery, som destillerer den populære Daffy’s Gin. Siden lanceringen i 2014 har Daffy’s Gin taget ginverdenen med storm. Kun seks måneder efter ginnen kom på markedet, vandt den sin første af mange guldmedaljer: IWSC Gold bedste London Dry Gin.

Daffy’s Gin er en enestående premium gin, som laves ved hjælp af en slow cook destillationsproces, som giver ginnen en fantastisk blødhed, imponerende dybde i smagene og ikke mindst finesse. Chris Molyneaux og Mignonne Khazaka, som er grundlæggerne af Daffy’s Gin, havde ét formål: At skabe verdens fineste London Dry Gin. De har udfordret normen i de traditionelle destillationsteknikker for at opnå nye niveauer af smag. Læs mere …

Daffys

Smagen af Daffy’s Gin

Den mest fremtrædende smag i Daffy’s Gin er libanesisk mynte, som giver ginnen en ekstraordinær friskhed og en kant, som man ikke kender fra andre gins. Den udvalgte mynte er en salatmynte, der giver varmere smagsnoter end andre myntesorter. Det er Mignonnes far, der selv dyrker minten i sit hjem i Beqaa Valley i Libanon.

Ud over mynte er Daffy’s Gin destilleret på belgisk angelik (englerod), malaysisk kassiakanel, marokkansk orrisrod, enebær og korriander fra Balkan samt appelsin- og citronskræl fra Spanien.

Alle de botaniske ingredienser skal modnes og have den rette fugtighed inden de anvendes i Daffy’s Gin. Som ingen andre er Daffy’s Gin skabt af fine franske korn, og destilleres på gamle kobberpotter. Tilsammen skaber det en gin, der er klassisk, kompleks, perfekt afbalanceret og frisk med en verden af intriger.

Daffy’s Gin kan nydes på is, eller du kan prøve en af vores opskrifter med Daffy’s Gin. Se også vores mange andre lækre gins her.

Daffy – gingudinden

I Storbritannien var Daffy i 1800-tallet slang for gin, men allerede i 1700-tallet blev der skrevet om gingudinden Daffy. Derfor blev det også navnet på denne gin. Billedet på flasken forestiller Chris Molyneaux’s hustru, Mignonne, og er malet af den kendte kunstner, Robert McGinnis, som også er kendt for sine ikoniske filmplakater for blandt andet James Bond og Breakfast at Tiffany’s.

Billedet af Daffy på flasken er en personificering og visualisering af smagen, charmen, kompleksiteten og dybden i Daffy’s Gin.

43,4%

Daffy’s Gin har en alkoholprocent på 43,4%, som ifølge dem selv er den perfekte balance mellem styrke og smag. 43,4% skaber et kraftfuldt hjerte til ginnen, hvilket giver en rund og blød smag med en lang finish. Med en alkoholprocent på 43,4% skabes en velafbalanceret friskhed af mynte- og citrusnoter, som understøttes af en let smag af træ, som man også kender det fra maltwhisky. Bliver ginnen svagere, bliver balancen og kompleksiteten i ginnen fortyndet.

0
0 varer i alt
Køb gavekort