DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Daffy’s Gin 43,4% 700ml

Daffy’s Small Batch Premium Gin har fået intet mindre end otte guldmedaljer for sine friske, saftige smage og dufte. Den har spændende noter af libanesisk mynte, italiensk citron og spansk appelsin, på en base af den bedste franske hvede.

475,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43.4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS116630 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Daffy’s Gin fra Skotland er en fantastisk klassisk gin, med en unik friskhed. Den bliver slow distilled i små batches, hvilket gør den endnu mere eksklusiv. Der bliver kræset om detaljerne i denne gin.

Det er også fuldt fortjent, at denne gin har vundet intet mindre end otte guldmedaljer for sin smag. Både smag og duft har en utrolig friskhed, som kommer fra libanesisk mynte, italiensk citron og spansk appelsin. Denne friskhed klæder den ellers klassiske gin rigtig godt. Destilleret på en base af den bedste franske hvede, og med noter af enebær, kvan, irisrod, kassiabark og korinderfrø, kommer de friske noter af citrus og mynte ind og løfter ginnen til nye højder smagsmæssigt.

Den friskhed der findes i ginnen passer perfekt til den citrusprægede MG Tonica. MG Tonica kommer fra Spanien, og er en let klassisk tonic, med tydelige noter af citrus, og en god kulsyre.

Se vores gaveæske med MG Tonica her!

Destilleriet bag Daffy’s Gin hedder Strathmashie Distillery, og ligger i det skotske højland. Her, blandt nåletræer, hylder Chris Molyneaux gudinen Daffy. Hun er ginnens gudinde, og har været det siden 1700-tallet. Daffy er personificeringen og visualiseringen af gin, af smagen, charmen, kompleksiteten og dybden. For Chris er hans kone hans Daffy. Derfor prydes flasken med et maleri af hans kone, som gudinden Daffy. Maleriet er lavet af James Bond plakatkunstneren, Robert McGinnis.

0
0 varer i alt
Køb gavekort