DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. | SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 99 KR.

Bruni Collin’s Gin

BRUNI COLLIN'S GIN

Bruni Collins Gin

Ginnen du forelsker dig i … sådan siger Bruni Collin’s selv, og måske er der noget om snakken. Bruni Collin’s Gin er nemlig en enestående gin, hvor der er kræset for alle detaljerne lige fra den første aroma til den sidste smag på ganen.

Navnet Bruni Collin’s har en todelt mening; Bruni er et Middelhavsinspireret navn, mens Collin’s er til ære for drinken Tom Collins, som har været inspirationskilden til denne gin. Læs mere…

VORES PRODUKTER

Smagen af Bruni Collin’s Gin

Bruni Collin’s Gin har en karakteristisk frisk og sød smag, og er destilleret med de bedste botaniske råvarer fra flere forskellige steder i verden. Ginnens sødme stammer fra en særlig nedarvning med sukkersirup, som sikrer ginnens gode og søde smag. Ud over sødmen har Bruni Collin’s Gin også markante citrusnoter, som giver ginnen en dejlig friskhed.

Ginnen er først destilleret på en kornbase, der er destilleret tre gange, hvorefter den bliver redestilleret med de botaniske råvarer, der har været brugt til gins siden 1978.

De botaniske råvarer i Bruni Collin’s Gin, som giver den karakteristiske smag, er et perfekt mix af citron, enebær, kardemomme, rosmarin, koriander og kanel. Disse er dog ikke de eneste botaniske ingredienser i ginnen, men destilleriet er meget hemmelighedsfulde med de øvrige ingredienser.

Den perfekte mixer til Tom Collins

Denne gin er lavet i et samarbejde med Manolo Martin fra Sevilla, som blev World’s Cocktail Champion i 2011. Ginnen er lavet med inspiration fra drinken Tom Collins, som indeholder gin, sukker, citronsaft og danskvand. Ginnen danner altså det perfekte grundlag for en Tom Collins med sin sødme og citrusnoter.

Bruni Collin’s Gin er også meget mere end den perfekte mixer til Tom Collins. Faktisk kan ginnen blandes med langt de fleste sodavand og juice, eller den kan nydes på isterninger. Manolo Martin fortæller selv i en video fra andalusianstories.com, at strukturen i ginnen er designet til at være et godt redskab til bartendere, og ikke kun til at være den gode gin, den er.

Du kan også se vores hjemmelavede Gin & Tonic-opskrifter med Bruni Collin’s Gin her.

Prisvindende gin

Det er ikke kun os, der synes, at Bruni Collin’s er en god gin. I 2017 vandt ginnen nemlig to guldmedaljer til SIP Awards i Californien. De to guldmedaljer var for henholdsvis smag og design. Smagskonkurrencen er en blindsmagning inden for forskellige kategorier. I 2017 var der 673 destillerier, der deltog fordelt på de 27 blindsmagningskategorier – og det var altså her, at Bruni Collin’s Gin velfortjent vandt guld.

Et familieejet destilleri i mere end 80 år

Bruni Collin’s Gin destilleres på Destilerías Joaquín Alonso i Spanien, som blev grundlagt i 1944. Lige siden har destilleriet været ejet af den samme familie, og ejes nu af tredje generation.

I de tidlige år destillerede Joaquín Alonso Ramal, som grundlagde destilleriet, likøren anisette, gin og aldrende brandy, som var produkter, der var populære den gang. Da sønnen Joaquín Alonso overtog destilleriet, udvidede han produktsortimentet til også at omfatte frugtlikører og non-alkoholiske drikkevarer. Udvidelsen sikrede, at destilleriet tilbød de produkter, som forbrugerne efterspurgte.

Destilleriet er meget omstillingsparat, og de udvider løbende og investerer i produktinnovation. Dette betyder, at Destilerías Joaquín Alonso i mere end 80 år har destilleriet produkter, som er blevet efterspurgt både nationalt og internationalt.

Skriv et svar

Updating…
  • Ingen varer i kurven.