DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bermondsey Tonic

Bermondsey Tonic har efterhånden været på markedet i nogle år. Den smukke rav farve kommer fra den naturlige ublegede Kininbark. Der ud over er der kun citron, sukker og vand i. Naturligt, simpelt og godt.

15,00 kr. Inkl. moms

Tørhed

Mellem Tør

Flaskestørrelse

200ml

Brand

Land

England

Varenummer (SKU): TS270013 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Bermondsey Tonic kommer fra den engelske producent, Bermondsey Mixer Co. Den er lavet med en mere moderne tankegang omkring det at fremstille tonic, og adskiller sig en del fra de fleste traditionelle tonics på markedet.

Det hele startede i 2014 på en ginbar i London. Her fik en bartender idéen om at udvikle en tonic, der giver mere plads til ginnen i en G&T. Den skulle altså være mere mild og let i smagen end den traditionelle tonic. Det har fra start været et mål at producere tonic på en simpel måde, med få ingredienser. Derfor er Bermondsey Tonic udelukkende lavet på naturligt udvundet kinin, citron, sukker og vand. Derudover er der selvfølgelig kulsyre i, som bidrager med lækre bobler.

Den mere anonyme, let bittersøde smag opnår de netop ved at udvinde kininen på en naturlig. Kininen er heller ikke kemisk bleget, hvilket giver tonicen den karakteristiske, gyldne farve. Det er en middeltør og rund tonic uden megen sødme, der lader ginnen smage igennem.

Hos Two Socks er det vigtigt for os at give en god ginoplevelse. Derfor er det helt essentielt, at vi bruger den rette tonic til en gin. Vi går meget op i at fortælle hvor vigtig tonicen er for en god gin. En god tonic kan nemlig løfte hele smagsoplevelsen, hvor den forkerte tonic kan ødelægge en ellers dejlig gin.

Se hele vores tonic sortiment her!

Indhold

Vand, kuldioxid, sukker, citronsyre, naturlig kinin

Næringsindhold 

Næringsindhold pr 100ml af produktet
Energi: KJ 114 / 27 kcal
fedt: <0,1g
Heraf mættede fedtsyre 0,1g
Kulhydrater: 6,9g
Heraf sukkerarter: 6,9g
Fibre 0
Protein: 0,1g
Salt: 0,025g
0
0 varer i alt
Køb gavekort