DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar Dry Gin 44% 500ml

Ferdinand’s Saar Dry Gin møder dig først med en blød floral note af lavendel, moselvin og kvæde. På smagspaletten maler den et komplekst billede med nuancer af rieslingdruer, kvæde, fersken, lavendel og enebær.

Se gaveæsken på Ferdinand’s Saar Dry

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS190450 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Ferdinand’s Saar Dry Gin er en unik gin fra det sydlige Tyskland. Den er lavet på intet mindre end 30 forskellige botanicals, alle fra lokalområdet i det sydtyske Saarland.

Ud af de 30 botanicals, er flere af dem holdt som en hemmelighed. Men dem, der er afsløret, tæller bl.a. enebær, rieslingdruer, moselvin, kvæde, lavendel, jasmin, fersken, æble, fennikel og ingefær. Med de mange botanicals er smagen kompleks, og sammensætningen giver en smag, der er unik for Ferdinand’s brandet.

Til en Gin & Tonic med Ferdinand’s Saar Dry Gin, anbefaler vi en tonic fra samme sted. Doctor Polidori er destilleriets eget tonic brand, og både deres Dry Tonic og deres Cucumber tonic går super godt til denne gin. Med Doctor Polidori Cucumber Tonic, en masse is og lidt æble, får man vores populære Sprød Æble Gin & Tonic, som vi hyppigt serverer på vores barer.

Avadis Distillery, som destilleriet bag Ferdinand’s gin hedder, er under kyndig ledelse af destillerimester Andreas Vallendar. Han har skabt Ferdinand’s Saar Dry Gin i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken fra det anerkendte Zilliken vin-gods. De ville skabe en gin, der hyldede Saarland, og valgte over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen, til at danne rammen om en gin opkaldt efter den første royale preussiske distriktsskovfoged på egnen.

0
0 varer i alt
Køb gavekort