DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bruni Collin’s Gin 39% 700ml

Bruni Collin’s Gin er en anderledes gin karakteriseret af dens både friske og søde smag, som den får fra henholdsvis lime og sukkersirup. ’Collins’ indgår i navnet da tanken med den var netop en Tom Collins.

415,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

39%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Læs mere …

Bruni Collin’s Gin er den fantastiske prisvindende spanske gin. Den unikke og karakteristiske smag er sød og frisk, og kan vinde hjertet hos selv dem, der ikke kan lide gin. Hvis du ikke kan lide gin, så har du ikke smagt en Bruni Collin’s Gin.

Denne gin er en af dem med et mere specielt design. Det er måske ikke noget for alle, og nogle fravælger den endda for dens design. Måske passer den ikke lige ind blandt de andre flasker i barskabet. Selvom den har vundet en designpris i 2017, er det altså ikke dens udseende, der har overbevist os. Det er smagen. Denne gin er helt klart værd at smage.

Vi anbefaler at smage den med fx en MG Tonica. Her får man en let og frisk Kæmpelæske Gin & Tonic, som er meget citruspræget. Et andet godt bud, er at parre den med en Indi Strawberry Tonic, og få en lækker Twister Gin & Tonic. Alternativt er den også fantastisk at nyde rent, med en isterning. De forskellige foreslag vi har til denne gin, har dog en ting til fælles. De er alle i den sødere afdeling, da det generelt er en ret sød gin.

Se vores opskrifter med Bruni Collin’s Gin her!

Om destilleriet

Det destilleri der står bag denne gin, vil ikke ud med deres hemmeligheder. Derfor vides det ikke helt, hvilke botanicals der giver ginnen sin unikke smag. Men sødmen kommer fra en særlig nedvandingsprocess med sukkersirup. Dette sikrer den gode smag, hvilket betyder at denne gin sagtens kan nydes for sig selv, med kun en isterning. Smagen har hevet adskillige priser og medaljer hjem til denne skønne gin.

Denne gin er lavet i et samarbejde imellem Manolo Martin og Joaquin Alonso. Martin er World’s Cocktail Champion 2011, og Alonso er en erfaren Destileria, der har destilleret siden 1944.

0
0 varer i alt
Køb gavekort