DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. ELLERS 49 KR. SE: FRI FRAGT OVER 700 ELLERS 80 kr.

Two Socks Aarhus

Adresse

Klostertorvet 4
8000 Aarhus, Denmark
Telefon 60 56 01 78

Åbningstider

Mandag til torsdag: kl. 16 til 00
Fredag og lørdag: kl. 12 til 02
Søndag: Lukket

Om baren

I hjertet af Smilets by finder du TWO SOCKS – en unik Ginbar med et eksklusivt Gin-udvalg.

Med det autentiske udtryk for øje inviteres I indenfor i TWO SOCKS’ rustikke lokaler, som danner rammerne om en afdæmpet og rolig atmosfære toppet op med stemningsfyldte toner af behagelig lounge musik.

Her er der plads til såvel store som små selskaber, og om I kommer 2 eller 10, sikrer vi altid en skræddersyet og professionel service leveret af vores kyndige værter. Er du Ginentusiast eller blot en nysgerrig nybegynder, står vi også altid klar til en spændende snak om vores handcrafted produkter, udvikling af opskrifter igennem vores Gin Innovation Lab samt historierne bag de forskellige Luksus- og Premium Gin. Hertil kan vi også varmt anbefale en spændende Ginsmagning, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vores Gin-univers.

Så hvad enten I ønsker at nyde et glas Gin og Tonic til en hyggelig sammenkomst, et firmaarrangement eller over et brætspil med udkig til Klostertorv, byder TWO SOCKS jer velkommen indenfor.

Daffys Gin MG Tonica
Two Socks Gin Bar Århus
Two Socks Tapas anretning

Two Socks København

Om baren

Vi er igang med at flytte til nyt lokation i København og derfor kan vi pt. besøges i Aarhus. Følg med her eller på vores Facebook hvornår vi åbner i nye lokaler i København.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.