DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Two Socks Canvas Tote Bag

Two Socks Canvas Tote Bag er en slidstærk og rummelig taske, perfekt til hverdagens mange gøremål. Tasken har robuste dobbelthåndtag, som gør det komfortabelt at bære den enten i hånden, eller på skulderen.

100,00 kr. Inkl. moms

Brand

Land

Danmark

Læs mere …

Two Socks Canvas Tote Bag er den perfekte taske til hverdagens mange gøremål. Tasken er lavet af slidstærkt genanvendt bomuldskanvas, og så har den et stort, samt rummeligt hovedrum med en bred åbning. Tasken kan bruges til en masse forskellige ting, og er super ideel til at bære ekstra bagage, træningsudstyr, picnic, ugentlige indkøb eller strandsæt mm. Det er en taske med robuste dobbelt håndtag, som har den perfekte længde så tasken kan bæres komfortabelt både på skulderen eller i hånden.

Tasken har en skøn naturlig beige farve med Two Socks logo printet i sort på begge sider. Two Socks Canvas Tote Bag har et stilrent og naturligt udtryk, som passer til hver en anledning.

Ved at benytte sig af en tote bag sparer du miljøet for mange unødvendige plastikposer! Hav den liggende i bilen, tasken eller bare som en del af dit outfit, og så har du altid et bærenet klart lige ved hånden.

Se hvilke andre accessories vi tilbyder på vores webshop lige her! 

Tasken mål 

Mål: 42X420X12 cm

Sammensætningen af tasken

Bomuld 100%

Bæredygtige materialer

Materiale: GOTS certificeret kanvas 100% bomuld

Hanke: special bomuldsvævning

 

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort