DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Skærebræt

Vores Four Jiggers Skærebræt er tilbehøret til din egen ginbar. Vores bartendere bruger de kraftige træskærebrætter på vores ginbarer, til at lave skønne Gin & Tonics på, skære garnish på, og servere med.

200,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TS400035 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Dette lækre Four Jiggers Skærebræt er et kraftigt bræt i ægte træ. Det er lavet i høj kvalitet, og har en plan og glat overflade, der gør det velegnet til brug i forbindelse med fødevarer.

Skærebrættet er et vigtigt værktøj for vores bartendere på vores Two Socks barer. Her bruges de robuste træskærebrætter til mange forskellige ting. Bl.a. bruges de som underlag når der laves gin & tonics. Så står de færdige drinks nemlig klar på brættet, som bartenderen herefter bruger til at gå ned og servere med.

Når man vælger en ginsmagning med tapas på vores ginbarer, får man også serveret tapasanretningen på træskærebræt. Derudover bruges de til diverse garniture til vores gin & tonics. Nogle ting skal skærres ud, andre ting skal flamberes. I begge tilfælde bruges skærebrættet til at beskytte vores borde. Der er mange muligheder.

Se også vores Four Jiggers kniv, og få et komplet sæt!

Four Jiggers Skærebrættet er et stort bræt med god plads. Det har et lækkert håndtag i den ene ende, som gør det nemt og dejligt at holde på, og fx bruge til servering. På håndtaget ses et lille Four Jiggers logo, den velkendte lille jigger.

Skærebrættet måler 21cm i bredden, og 33cm i længden + 10cm på håndtaget.

0
0 varer i alt
Køb gavekort