DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Kniv

Vores Four Jiggers Kniv er et vigtigt redskab for vores bartendere bag Two Socks baren, når vores mange forskellige garniturer til vores Gin & Tonics skal skæres ud.

700,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TS004763 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Denne fantastiske Four Jiggers kniv er en god og skarp kniv i høj kvalitet. Den kan anvendes til mange forskellige ting, men er tiltænkt som en del af bartenderens værktøj.

Bartenderne på vores Two Socks barer bruger knivene til bl.a. at skære alle de forskellige garniturer ud til vores Gin & Tonics. Det kan være en skive æble, frisk fennikel eller ingefær. Her er det vigtigt, at de har en ordentlig kniv, så arbejdet kan udføres præcist og effektivt. Derudover er det en større fornøjelse at skære med en god kniv.

Kniven bruges også til at skære mad ud til vores lækre tapas anretninger på barerne. Når vi skærer i de store osteblokke, er det også rart at have en kniv med en vis størrelse. Denne kniv er altså den perfekte tilføjelse til dit køkken eller hjemmebar, hvor den med sin alsidighed helt klart vil kunne bruges til mange forskellige ting.

Vores Four Jiggers kniv måler 27cm i alt, med et blad på 16cm. Kniven har et stilrent sort håndtag, og et skarpt knivblad prydet af Four Jiggers logoet. Bladet har desuden mønster efter træstruktur, hvilket gør at den passer perfekt til vores træ skærebræt.

Se også skærebrættet i samme serie lige her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort