DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gin Bog

Four Jiggers
FRA IMPORTØR TIL DESTILLATØR

400,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TS101895 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Four Jiggers Gin bog er en bog om gin. Bogen er udviklet af teamet bag Two Socks Warehouse (tidligere 1975 by Simon). Manden bag er Simon Frimann, og den handler om hans passion indenfor ginnens verden. Derudover handler den om hvordan 1975 by Simon startede som en importør, og nu også har eget destilleri.

Køb Four Jiggers Gin her!

Bogen er skrevet i et samarbejde mellem Simon Frimann, og Christian Wendelboe. Christian er en ung mand med en kæmpe passion for gin. Han er uddannet bartender på European Bartender School i London, og udgav i 2017 bogen “Danske Gin og Ginmagere”.

Bogen tager dig med på en spændende rejse ind i ginnens univers. Udover baggrundshistorien om Four Jiggers / 1975 by Simon / Two Socks Warehouse, byder bogen på en masse andet. Bl.a. historier om de forskellige gins og destillerier. Det er en super flot bog, der også indeholder mange billeder.

Den fælles vision for 1975 by Simon, Two Socks og Four Jiggers, er at skabe oplevelser. Både på ginbarerne, med de gaveæsker vi sælger og også med denne bog. Den kan sagtens læses fra ende til anden, men er også velegnet til bare at kigge lidt rundt i.

Four Jiggers Gin bog indeholder både historier, produktionsfakta, beskrivelser af forskellige gins og deres botanicals, destillerier, tonic og opskrifter. Det er den perfekte coffe table book til alle, der interesserer sig for gin.

0
0 varer i alt
Køb gavekort