DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Letherbee Absint 63% 375ml

Denne absint har en flot gylden farve, fordi den er fadlagret i 6 måneder på amerikanske egetræsfade. Her får den sin flotte farve, og en anderledes blød smag med lækre smagsnoter af vanilje og karamel.

550,00 kr. Inkl. moms

Vægt 765 kg
Størrelse 24 cm
Alkohol

63%

Flaskestørrelse

375ml

Brand

Land

USA

Varenummer (SKU): TS000120 Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Letherbee Absint er en spændende spiritus, der kan give et helt andet indtryk af hvad absint kan være, hvis man aldrig har prøvet en god en af slagsen. Denne stærke sag kan nemlig sagtens nydes rent eller i drinks.

Denne absint har en flot gylden farve, hvilket ellers er usædvanligt for en absint. Det skyldes, at den faktisk er fadlagret i 6 måneder på amerikanske egetræsfade. Her får den sin flotte farve, og en anderledes blød smag end den ellers lidt skarpe smag absint kan have. Derudover tilfører egetræsfadene lækre smagsnoter af vanilje og karamel.

Den er lavet på have-malurt, fennikel og anis, der giver en dejlig smag med tydelige lakridsnoter. Disse noter står godt til den bløde, karamelliserede og lidt røgede smag, der kommer fra egetræsfadene.

Hos Two Socks bruger vi bl.a. denne absint i vores Absint Gin & Tonic. Her blander vi den med Letherbee Gin, frisk fennikel og Aqua Monaco Tonic. Det giver en stærk G&T med kraftige noter af lakrids og fennikel, en lækker fedme fra den lidt tykke gin, samt lette noter fra fadlagringen. Men som Letherbee selv skriver, kan denne absint også sagtens nydes rent, så man virkelig kan fornemme smagen.

Find Letherbee ginnen her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort