DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jawbox Classic Dry Gin 43% 700ml

Jawbox Classic Dry Gin er traditionel Dry gin med et tørt, urtet og citrusfriskt udtryk. Den har duftnoter af enebær og citron og komplekse smagsnuancer af citron, enebær, peber og urter.

Se vores G&T opskrift på Jawbox Classic Dry gin her

Se gaveæsken på Jawbox Classic Dry gin her 

400,00 kr. Inkl. moms

På lager

Flaskestørrelse

700ml

Alkohol

43%

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS130204-1 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Jawbox Classic Dry Gin er en traditionel Dry Gin med skønne noter af urter, peber og citrus. Den er lavet med fokus på godt håndværk og god smag.

Sammensætningen af botanicals giver den klassiske smag, men med spændende og krydrede undertoner. Ginnen er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Smagen bliver blød og afbalanceret, med tydelige enebær. Hertil har den tydelige noter af bl.a. lakrids, forskellige urter og krydderier, og en friskhed fra citronskallen. Den får lette florale noter fra den lokalhøstede lyng.

Jawbox Classic Dry Gin kommer fra Belfast i det nordlige Irland. Her ligger destilleriet på et over 400 år gammelt gods, der har et 300 hektar stort område. Destilleriet dyrker og høster selv den hvede de producerer deres basespiritus på, og flere af de andre botanicals er også at finde på det store område tilhørende godset. Bl.a. er det her, de plukker den særlige sort af lyng, bedre kendt som Belfast Black Mountain Heather.

De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid, hvorfor deres gin også destilleres langsomt, ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede, som blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

Siden denne gin kom på markedet, er den blevet en af verdens mest omtalte gins. Og vi mener også, at den virkelig er værd at prøve. Den er eksempelvis super god med en Archibald Tonic. Dette giver en let og urtet gin & tonic, der er meget klassisk i smagen.

Køb som gaveæske med tonic her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort